Basket League: Για το sweep το Περιστέρι, για την αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Στην Πυλαία το Game 2

bet365

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (10/6, 19:15, LIVE από το Gazzetta) με στόχο να τελειώσει τη δουλειά στους μικρούς τελικούς και να σφραγίσει την τρίτη θέση στην Basket League.

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (10/6, 19:15, LIVE από το Gazzetta), κουβαλώντας ήδη δυο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ψάχνει ακόμα μια νίκη για να σφραγίσει την τρίτη θέση απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το Περιστέρι απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο, μετρώντας ήδη πέντε συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στη regular season, στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και στους μικρούς τελικούς της Basket League.

«Η ομάδα μετά από 20 χρόνια βρίσκεται ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, να χειροκροτήσει και να σπρώξει τα παιδιά στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημάνει την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος» εξήγησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, λόγω της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα