Γιαννακόπουλος για την επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού: «Απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία»

Εξαλλος ο γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιανανκόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ με αρκετά προβλήματα καθώς δέχθηκε επίθεση με πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες ευθείας βολής.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΚΑΕ καθώς με χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα υπάρξει «παραδειγματική τιμωρία».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, στην Κυβέρνηση και τον υπηρεσιακό υφυπουργό Αθλητισμού ότι θα πράξουν τα απαιτούμενα και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία που εν έτη 2023 μια αθλητική ομάδα δέχεται μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής εισερχόμενη σε έδρα αντίπαλης ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα