Τριαντόπουλος: «Η ΑΕΚ προάγει αθλητισμό και πολιτισμό με το camp του Μπέικερ»

Τριαντόπουλος: «Η ΑΕΚ προάγει αθλητισμό και πολιτισμό με το camp του Μπέικερ»

Newsroom
klklk

bet365

Αντίστροφα μετράμε για το camp του Γκάνον Μπέικερ με τη συνεργασία της ΑΕΚ με την Ένωση Ηλιού.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα διοργανώσει ένα πολύ ενδιαφέρον camp, όπου ο κορυφαίος εξειδικευμένος προπονητής του ΝΒΑ, ο Γκάνον Μπέικερ θα μάθει τα μυστικά του αθλήματος σε παιδιά (κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6-19 ετών) από τις 3 μέχρι τις 7 Ιούλη.

Η Βασίλισσα θα συνεργαστεί με την Ένωση Ιλίου, αλλά και τον Δήμο και έτσι την Δευτέρα 29 Μάη έγινε και η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.

O Managing Director της ΚΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος ανέφερε για το camp: «Είναι λίγο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για μένα. Το Ίλιον είναι η περιοχή που μεγάλωσα και είναι σημαντικό η ΑΕΚ με την Ένωση Ιλίου να διοργανώνουν τέτοιο camp. Σημαντικό η ΑΕΚ να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία με ανάλογα event. Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου και όλους για τη συνεργασία, τα παιδιά να το ευχαριστηθούν και να είναι η αρχή για τέτοιες ενέργειες».

Για το πλάνο της ΑΕΚ με τις Ακαδημίες: «Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο πλάνο για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής . Ο μηχανικός που σχεδίασε το γήπεδο στα Λιόσια δαπάνησε λεφτά αλλά δεν έφτιαξε ένα βοηθητικό γήπεδο. Θέλουμε να λύσουμε το θέμα του χώρου για να λύσουμε και το κομμάτι των υποδομών για να κάνουμε αντίστοιχες ενέργειες όχι μόνο σαν ΑΕΚ αλλά και σαν συνεργασία με την Ένωση Ιλίου για να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ακαδημιών».

Για την κίνηση της ΑΕΚ να φέρει τον Μπέικερ: «Το τελευταίο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε τον Γκάνον Μπέικερ στην Ελλάδα ήταν το κέρδος. Είναι τεράστια τιμή και επιτυχία να φέρεις έναν προπονητή να προπονήσει τα παιδιά της ακαδημίας. Χαρούμενοι να καλύψουμε όλα τα έξοδα και μακάρι να ήταν δωρεάν αυτές οι ενέργειες για να μπορούν πολλά περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τέτοιες προσωπικότητες. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να αθλούνται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα