Παναθηναϊκός: «Πράσινο» το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» το ΟΑΚΑ!

bet365

Πλέον είναι οριστικό και αμετάκλητο! Το ΟΑΚΑ με σχετική ανακοίνωση ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια!

Μπορεί να πέρασε από... σαράντα κύματα, μπορεί να πήρε πολλές αναβολές, μπορεί να παρουσιάστηκαν ουκ ολίγα εμπόδια, αλλά η κατάληξη της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είχε αίσιο τέλος!

Από τη στιγμή που η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα, το Δ.Σ. συνεδρίασε άμεσα και αποφασίστηκε ομόφωνα να παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους «πράσινους» για επόμενα 49 χρόνια. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του ΟΑΚΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η εν λόγω συνεδρίαση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τρίτη (2/5) ωστόσο πήρε παράταση μίας ημέρας μετά την απόφαση της ΕΟΕ για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της «πράσινης» ΚΑΕ καθώς με χαρακτηριστική ανακοίνωση εξηγούσε εμμέσως ότι δεν ανεχόταν καμία άλλη καθυστέρηση.

Όπερ και εγένετο. Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) το ΟΑΚΑ πέρασε στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα