Σπανούλης: «Δεν πρέπει να χαλαρώνεις στα play-offs γιατί μπορεί να τo πληρώσεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βασίλης Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ και τόνισε τη χαλάρωση αλλά και τα νεκρά διαστήματα που δε θέλει να βλέπει στην ομάδα του.

Το Περιστέρι bwin είδε τον Ντένμον σε μεγάλη βραδιά και έτσι έκανε το 1-0 επί της ΑΕΚ, στο Game 1 της σειράς. Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα νεκρά διαστήματα της ομάδας του, που πηγαίνει την ερχόμενη Πέμπτη (27/04) στα Λιόσια για να τελειώσει τη σειρά.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά χαλαρώσαμε. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις στα play-offs, γιατί μπορεί να την πληρώσεις. Κάναμε ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη. Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε αυτά τα νεκρά διαστήματα».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Περιστερίου προσέθεσε: «Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι play-offs. Έπρεπε να προστατέψουμε την έδρα μας. Κάναμε εξαιρετική κανονική περίοδο και έπρεπε να προστατέψουμε την έδρα μας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Μέχρι το 47-28 κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Μετά χαλαρώσαμε στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου και επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να περάσει μπροστά. Εκεί αλλάξαμε την ψυχοσύνθεσή μας στα τελευταία 14 λεπτά. Στην τέταρτη περίοδο δεχτήκαμε 10 πόντους. Δεν μπορούμε να έχουμε νεκρά σημεία στα play-offs. Πρέπει να παίζουμε πιο συγκεντρωμένοι.

Ξέρω πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες. Δουλεύουμε στην προπόνηση και στην πνευματική δύναμη της ομάδας και το έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιο άτομο, όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ 8 μήνες για να είμαστε εδώ. Κάναμε το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα