Η αντίδραση του Ολυμπιακού στις δηλώσεις Γουέμπερ: «Εμεινε 2 μήνες στην ομάδα και λέει πως του χρωστούσαμε 3»

Η αντίδραση του Ολυμπιακού στις δηλώσεις Γουέμπερ: «Εμεινε 2 μήνες στην ομάδα και λέει πως του χρωστούσαμε 3»

Γουέμπερ
Το Gazzetta έχει την αντίδραση και τις απορίες του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του Μπριάντε Γουέμπερ.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ αναφέρθηκε στο διάστημα στο οποίο φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του έκαναν αρκετό θόρυβο. Το Gazzetta ως όφειλε επικοινώνησε με τους «ερυθρόλευκους».

Στην πλευρά του Ολυμπιακού προκάλεσε απορία αφού άνθρωποι των Πειραωτών αναρωτήθηκαν «πως γίνεται να μιλάει για οφειλές τριών μηνών όταν δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο μήνες στην ομάδα» και επίσης απόρησαν «για ποιο λόγο δεν έκανε ποτέ προσφυγή όταν αποχώρησε και αντιθέτως υπέγραψε χαρτί πως είχε εξοφληθεί»;

Γενικά η περίοδος του Αμερικανού στην Ελλάδα ήταν αρκετά έντονη σε όντως μία δύσκολη περίοδο της ομάδας. Πηγές από τον Ολυμπιακό ανέφεραν χαρακτηριστικά «οι νυχτερινές ιστορίες του Γουέμπερ είναι πολλές και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Το αυτοκίνητο που του είχαμε παραχωρήσει θύμιζε αυτά από τα συγκρουόμενα στα λούνα παρκ».

Για την ιστορία ο Αμερικανός ανακοινώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2019 και η λύση της συνεργασίας του ανακοινώθηκε στις 13 Απριλίου 2019.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα