Τακιανός: «Καμία παρεξήγηση στο τελευταίο τάιμ άουτ, δύσκολα αντιμετωπίζεται το στυλ του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Τακιανός μιλάει για την ήττα με τον Ολυμπιακό
Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στους λόγους που ήρθε η ήττα για την ομάδα του με τον Ολυμπιακό, αλλά και το τελευταίο τάιμ άουτ που προκάλεσε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό για την 20ή αγωνιστική της Basket League και γνώρισε την ήττα με 100-70.

Ένα τάιμ άουτ του Φώτη Τακιανού στα 19'' πριν τη λήξη προκάλεσε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ θέλησε να δώσει λίγο... φως στην υπόθεση.

«Καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για τα επόμενα παιχνίδια και ήταν μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε μία κατασταση» εξήγησε και θέλησε να τελειώσει το θέμα σε εκείνο το σημείο.

Όσο για το αν η ομάδα πληρώνει τις ελλείψεις της: «Δεν πληρώνουμε τίποτα... Ήταν η ποιότητα του αντιπάλου πολύ υψηλή σήμερα. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε κάποια διαστήματα. Σε βάθος 40 λεπτών το βάθος του πάγκου παίζει ρόλο, η διαφορά ποιότητας και το στυλ που παίζει ο Ολυμπιακός δύσκολα αντιμετωπίσημο».

«Επειδή δεν εξαρτάται από εμάς η θέση που θα καταλήξουμε, δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη εκτός του να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι όσο γίνεται καλύτερα και να δούμε τα αποτελέσματα των άλλων. Ποσοστιαία η 4η θέση είναι πιο δύσκολη» ολοκλήρωσε αναφερόμενος στη συνέχεια.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα