Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την EuroLeague» (vid)

Newsroom
Ο Ρίβερς είδε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι περιμένει να δει τους Πειραιώτες να κατακτούν την EuroLeague.

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς, πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 1997 στη Ρώμη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/3 στο ΣΕΦ και παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλευρό του... survivor Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο άλλοτε γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην ΕΡΤ για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην EuroLeague, τονίζοντας ότι περιμένει από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κατακτήσει την EuroLeague.

«Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και βλέπω την ομάδα από κοντά. Έχει τρομερή συνέπεια. Ξέρω ότι είναι πρώτη στην EuroLeague. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει τρομερά ενθουσιασμένο να τη βλέπω. Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την EuroLeague.

Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, παίζει με συνέπεια. Περιμένω να κερδίσουν την EuroLeague. Είμαι πολύ αισιόδοξος και το βλέπω από μπασκετικής πλευράς. Η ομάδα που παίζει το πιο συνεπές και ομαδικό μπάσκετ θα πετύχει. Πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα