Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, τενοντίτιδα ο Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, τενοντίτιδα ο Γουόλτερς

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

bet365

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό καθώς τέθηκαν νοκ άουτ και οι Αγραβάνης, Γουόλτερς. Επέστρεψε ωστόσο ο Ντουέιν Μπέικον.

Νέοι «πονοκέφαλοι» προστέθηκαν στον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος είδε άλλους δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ (25/3, 19:15) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν... πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει από τον προηγούμενο τραυματισμό του και η κακοδαιμονία του χτύπησε και πάλι την πόρτα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (24/3) υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Φυσικά έχει τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα ο Νέιτ Γουόλτερς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί γόνατο. Φυσικά παραμένει εκτός ο Ματέους Πονίτκα, ενώ αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα