Γκριγκόνις: «Τη μισή σεζόν ήμουν εκτός και συνέχισα να δουλεύω, οι έξυπνοι άνθρωποι το αναγνωρίζουν» (vid)

Ο Γκριγκόνις σε δηλώσεις μετά τον Ολυμπιακό
Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στάθηκε στις δυσκολίες της σεζόν και τα θετικά στοιχεία που βλέπει πλέον στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ διευρύνοντας το σερί του απέναντι στους «πράσινους», ωστόσο ο Μάριους Γκριγκόνις στις δηλώσεις του εστίασε σε ό,τι θετικό βλέπει πλέον στην ομάδα.

Μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις δυσκολίες που κλήθηκε να ξεπεράσει μέσα στη σεζόν, αλλά και το τι ακολουθεί για την ομάδα του.

«Θα δούμε το βίντεο και θα το διαπιστώσουμε. Σε σχέση με άλλες φορές τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για εμάς, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για αυτό... Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι θέμα λεπτομερειών. Κάποια σφυρίγματα, κάποια δύσκολα σουτ, κάποια λάθη μπορούν να σου δώσουν ή να σου στερήσουν το ματς.

Τέτοια παιχνίδια είναι μάχη και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό» είπε ο Γκριγκόνις.

Και προσέθεσε: «Την τελευταία φορά η ομάδα έχασε για περισσότερους από 20 πόντους. Παίξαμε πιο ομαδικά, υπήρχε διαφορετική αίσθηση στην ομάδα. Υπάρχουν... ζημιές και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Και κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις "ζημιές" στις οποίες αναφέρθηκε: «Δεν θέλω να συζητήσω για τον Ντέγιαν (σ.σ Ράντονιτς) και το τι είπε ή το τι έκανε. Είναι στο εσωτερικό του κλαμπ».

«Κάθε σεζόν μαθαίνω κάτι νέο. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχε η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τη μισή σεζόν ήμουν εκτός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, αλλά ήταν μια πρόκληση για μένα. Πρέπει να μείνεις ταπεινός, να δουλέψεις και να μείνεις επαγγελματίας. Οι έξυπνοι άνθρωποι το αναγνωρίζουν».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πρέπει να ετοιμάσουμε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε, είναι αστείο που βρισκόμαστε ήδη στον Μάρτιο. Αλλά είναι η κατάστασή μας, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και να προχωρήσουμε. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο θα συμβούν κάποια καλά πράγματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα