"Άφαντος" ο Μαυροκεφαλίδης, παρελθόν ο Τσίκληρας και χωρίς ενίσχυση στο Περιστέρι ο Ιωνικός

Ο Μαυροκεφαλίδης διεκδικεί το ριμπάουντ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Νίκαιας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Τσίκληρα και του Λιβάνιου. Δεν έφυγε ο Μάντζαρης, παίζει με Περιστέρι.

Η βαριά ήττα (93-66) στην Πάτρα φαίνεται πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη με την «κυανόλευκη» φανέλα, καθώς έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις της ομάδας, ούτε έχει απαντήσει στις κλήσεις των ανθρώπων της.

Ο 38χρονος πρώην διεθνής σέντερ, που είναι πρώτος στο σκοράρισμα (μ.ο. 21,1π.) και την αξιολόγηση της Basket League και 4ος ριμπάουντερ (μ.ο. 7,6ρ.), φέρεται δυσαρεστημένος από την κωλυσιεργία της διοίκησης στο κομμάτι της ενίσχυσης με δύο επιπλέον ξένους που θα συνεισέφεραν στην μάχη της παραμονής και οι πληροφορίες τον θέλουν να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Παρελθόν, όμως, από την τεχνική ηγεσία αποτελεί και ο Άγγελος Τσίκληρας με τον συνεργάτη του Γιάννη Λίβανο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή. Με δεδομένο ότι οι όποιες συζητήσεις έγιναν με τον Θανάση Γιαπλέ (μέχρι πρότινος στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επί Ράντονιτς) απέβησαν άκαρπες, στο σαββατιάτικο (18/03, 19.15) παιχνίδι με το Περιστέρι, στον πάγκο της ομάδας (ως υπηρεσιακός προπονητής) θα κάτσει ο Φοίβος Κωστής.

Αντίθετα, κανονικά το παρών στις προπονήσεις δίνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ανέβαλε (προσωρινά ίσως) την αναχώρησή του για Βενεζουέλα και θα ενισχύσει την προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα θα παραταχθεί ως έχει στο ματς με τους «πρίγκηπες της δυτικής όχθης», ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί με δύο ξένους που (αν έρθουν) θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα