Ιωνικός: Οι Νικαιώτες γέμισαν τη ρακέτα με τον Λενέλ Χένρι

Ιωνικός: Οι Νικαιώτες γέμισαν τη ρακέτα με τον Λενέλ Χένρι

bet365

Ο Ιωνικός Νίκαιας θα παραταχθεί ενισχυμένος στο υπόλοιπο της σεζόν με τον Λενέλ Χένρι, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ.

Ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή στην Basket League ενώ ακολουθεί ο κρίσιμος εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα Πάτρας (11/3). Στο μεταξύ οι Νικαιώτες ήλθαν σε συμφωνία με τον Λενέλ Χένρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην Κύπρο με τον Αχιλλέα Καϊμακλιού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός

«Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του Λενέλ Χένρι, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γεννημένος το 1998 στο Σικάγο, ύψους 2μ03 Αμερικανός πάουερ Φόργουορντ αποφοίτησε πέρυσι από το Πανεπιστήμιο Άλκορν. Η πρώτη του επαφή με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνάμα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ήταν στην Κύπρο και στον Αχιλλέα Καϊμακλιού.

Ο Χένρι είχε ως τώρα 16.9 πόντους, 9,4 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 18.7 στο σύστημα αξιολόγησης, συμμετέχοντας για 30 λεπτά (μέσο όρο) στους αγώνες τής ομάδας του.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τον οποίο ξεχώρισε ο Άγγελος Τσίκληρας και που είναι project. Έρχεται με σκοπό να ενισχυθεί η φροντ λάιν του Ιωνικού, αλλά είναι και παίκτης με προοπτική».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα