Σερέλης: «Μεγάλο πρόβλημα οι δύο διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Σερέλης: «Μεγάλο πρόβλημα οι δύο διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Newsroom
Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στα δύο ρόστερ του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στις δύο διαφορετικές ομάδες που έχει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός σε Basket League και Euroleague ωστόσο δεν ψάχνει για δικαιολογίες.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ότι «γνωρίζαμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.»

Και συνέχισε: «Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.»

Όσο για το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού; «Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα