Μπαρτζώκας: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μπαρτζώκας: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σταυρούλα Μουστακάτου
Μπαρτζώκας: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (25/02, 20:30).

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός επέστρεψε από την Ισπανία μετά τη νέα νίκη του επί της Βαλένθια και θα έχει την ευκαιρία για ένα διάλειμμα από την διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε για λίγο το πινακάκι του και δείχνει την... ποδοσφαιρόφιλη πλευρά του, αφού βρίσκεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (25/02, 20:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αλλάζει περιβάλλον για την οικογένεια των «ερυθρολεύκων».

«Πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα τη φόρμα των ομάδων. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα κερδίσουμε... Γυρίσαμε πρωί σχεδόν από τη Βαλένθια και είχαμε χρόνο. Δεν είχαμε προπόνηση. Ήταν καλός ο καιρός, το παιχνίδι ιδιαίτερο και είναι ένα σημαντικό ματς...Καλύτερα να μιλήσετε με ειδικούς, με προπονητές του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι, να μιλήσω χωρίς να ξέρω. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι.

Ενώ για το δικό του σύνολο: «Υπάρχει αισιοδοξία, είμαστε καλοί, αλλά όταν κρίνονται οι τίτλοι είναι σημαντικό. Έχουμε πάρει δύο, θέλουμε να προχωρήσουμε και άλλο όμως και στους άλλους δύο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα