Λαύριο: Συμφώνησε με Λιμνιάτη, αναλαμβάνει μετά το τέλος των «παραθύρων»

Λαύριο: Συμφώνησε με Λιμνιάτη, αναλαμβάνει μετά το τέλος των «παραθύρων»

Δημήτρης Οικονόμου
Λαύριο: Συμφώνησε με Λιμνιάτη, αναλαμβάνει μετά το τέλος των «παραθύρων»

bet365

Ο διάδοχος του Χρήστου Σερέλη είναι ο Γιώργος Λιμνιάτης με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία και τον 52χρονο να αναλαμβάνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Γεωργίας.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι ο διάδοχος του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του Λαυρίου, όπως αποκάλυψε από το πρωί της Τρίτης το Gazzetta. Ο δεύτερος ανακοινώθηκε ήδη από τον Παναθηναϊκό και έτσι το Λαύριο έμεινε προσωρινά δίχως προπονητή.

Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τον κόουτς Λιμνιάτη κύλησαν πολύ γρήγορα με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία ως το φινάλε της φετινής σεζόν, με το Λαύριο να κάνει προσπάθεια ώστε να σώσει την κατηγορία έχοντας ρεκόρ 3-12, αφού χρωστάει και το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Λιμνιάτης αναμένεται να αναλάβει την ομάδα αμέσως μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα «παράθυρα» με την Εθνική Γεωργίας, αφού βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Ζούρου. Ο 52χρονος τεχνικός επιστρέφει στην Basket League από όπου και λείπει μετά και την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, όπου και ήταν μέλος του σταφ του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα