Άρης: Αμφίβολος ο Καββαδάς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Αμφίβολος ο Καββαδάς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Άρης: Αμφίβολος ο Καββαδάς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση του Άρη πριν το ντέρμπι (22/1, 15:45) με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Βασίλης Καββαδάς δέχθηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη. Σαφέστατα θα πρόκειται για σημαντική απώλεια σε περίπτωση που ο έμπειρος σέντερ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, σε αντίθεση με αυτή του Ρισόντ Πακ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση, ούτως ή άλλως όμως αντικαταστάθηκε στο ρόστερ της ομάδας από τον Τζέι Ντι Νότε.

Αναφερόμενος στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Σωτήρης Καραποστόλου (συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη) υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι… «ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών. Έχει μία τριάδα γκαρντ η οποία είναι πάρα πολύ καλή στο παιχνίδι απομόνωσης και στο pool up παιχνίδι, δηλαδή το σουτ μετά από ντρίπλα. Έχει κάνει μία προσθήκη, με τον Κακλαμανάκη, η οποία θα τον βοηθήσει μέσα στη ρακέτα. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέχει στο τρανζίσιον και να σκοράρει εύκολους πόντους και έχει πάρα πολύ καλό σουτ έξω από τα 6.75.

Εμείς είχαμε μία εβδομάδα καλής προετοιμασίας. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, όπως και διάθεση, ενώ έβγαλαν πολλή ενέργεια. Όπως όλοι ξέρουμε, σε τέτοια ματς μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζουν η θέληση και η δίψα για τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου θα είναι για μας καθοριστική. Περιμένουμε τη βοήθειά του και πιστεύω στο τέλος να τους ανταμείψουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα