Ιωνικός Νικαίας: «Καμία σκιά πάνω από την ομάδα μας»

Newsroom
Ιωνικός Νικαίας: «Καμία σκιά πάνω από την ομάδα μας»

bet365

Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας «απάντησε» αναφορικά με τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου και υπογράμμισε ότι θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από την ομάδα.

Μετά την επιβλητική νίκη του Κολοσσού επί του Ιωνικού Νικαίας με 41 πόντους διαφορά για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Basket League και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέροουν ότι η ΕΟΚ θα στείλει φάκελο στην ΕΠΑΘΛΑ της ΓΓΑ και στην Εισαγγελία για το ματς, αφού θεωρεί πως υπάρχουν ζητήματα προς διερεύνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ο Κολοσσός Ρόδου τοποθετήθηκε με σχετική ανακοίνωση και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα 17 χρόνια τώρα παίζει μόνο για τη νίκη, ζητώντας να διαλευκανθεί η υπόθεση. Σειρά για να περάσει στην αντεπίθεση πήρε και η ΚΑΕ Ιωνικός Νικαίας η οποία εξήγησε σε επίσημη ανακοίνωση ότι θα βοηθήσει ώστε να μην «υπάρχει καμία σκιά» πάνω από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

«Μετά όσα έχουν ακολουθήσει την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό, η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα «Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας», που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα