Κολοσσός: «17 χρόνια τώρα παίζουμε μόνο για τη νίκη, ας πέσει άπλετο φως παντού»

Newsroom
Κολοσσός: «17 χρόνια τώρα παίζουμε μόνο για τη νίκη, ας πέσει άπλετο φως παντού»

bet365

O Koλοσσός τοποθετήθηκε για το ματς κόντρα στον Ιωνικό και τόνισε πως η ομάδα 17 χρόνια τώρα παίζει μόνο για τη νίκη, ζητώντας να διαλευκανθεί η υπόθεση.

O Koλοσσός... διέλυσε τον Ιωνικό σε ένα ματς που η διαφορά ήταν 41 πόντοι (89-48). Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η ΕΟΚ την Δευτέρα θα στείλει φάκελο στην ΕΠΑΘΛΑ της ΓΓΑ και στην Εισαγγελία για το ματς, αφού θεωρεί πως υπάρχουν ζητήματα προς διερεύνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού ύστερα από δημοσιεύματα που υπέπεσαν στην αντίληψη της ομοσπονδίας.

Η ομάδα της Ρόδου τοποθετήθηκε για το θέμα τονίζοντας πως θέλει να πέσει φως παντού, ενώ πρόσθεσε πως 17 χρόνια τώρα παίζει πάντα για τη νίκη και θα είναι σύμμαχος στις κινήσεις της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος.

Αναλυτικά

«Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται έπειτα από τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, δηλώνουμε ξεκάθαρα: Ο Κολοσσός Ρόδου σεβόμενος την ιστορία του, σεβόμενος τις αθλητικές αρχές , αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, θα είναι σύμμαχος με κάθε κίνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος και της Basket League. Η ομάδα μας έχει αποδείξει 17 χρόνια τώρα ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Ας πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα