Ράντονιτς: «Δεν θα είναι ο Γκριγκόνις μαζί μας στην Ισπανία»

Ράντονιτς: «Δεν θα είναι ο Γκριγκόνις μαζί μας στην Ισπανία»

Newsroom
Ράντονιτς: «Δεν θα είναι ο Γκριγκόνις μαζί μας στην Ισπανία»

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε ότι ο Μάριους Γκριγκόνις θα απουσιάσει και από την «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία ενώ έκανε ειδική αναφορά στο ματς με την Βαλένθια.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ο Μαυροβούνιος τεχνικός είπε: «Ήταν σημαντικό για εμάς να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν σημαντικό για τη νίκη. Έχουμε τώρα τα δύο ματς στην Euroleague μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε το ματς με τη Βαλένθια, μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για τα πολλά χαμένα σουτ τα οποία ήταν κάτω από καλές προϋποθέσεις είπε ότι «πράγματι χάσαμε πολλά καλά σουτ, αλλά πλέον το μυαλό μου είναι μόνο στο παιχνίδι με την Βαλένθια».

Όσον αφορά τον Μάριους Γκριγκόνις και την πιθανότητα να βρεθεί στην Ισπανία, ο Ράντονιτς ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, δεν θα είναι μαζί μας ο Γκριγκόνις».

Τι είναι αυτό που θέλει να δει από την ομάδα του στα δύο επόμενα ματς; «Το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα ματς. Η Βαλένθια έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εγώ έχω το μυαλό μου στην ομάδα μου. Ο Γουόλτερς είδατε δεν είναι στο 100% και πρέπει να τον προετοιμάσουμε».

Όσο για την κούραση και το αν τον προβληματίζει; «Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι ξεκάθαρο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και κοιτάμε τα επόμενο παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα