ΕΟΚ: Καλεί τους Kριτές σε διάλογο

Newsroom
ΕΟΚ: Καλεί τους Kριτές σε διάλογο

bet365

Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσής της καλεί σε διάλογο για το θέμα των όποιων Συνδέσμων Κριτών έχουν απομείνει να επιμένουν σε αποχή.

Μετά την επιστολή του Συνδέσμου Κριτών για την απόφαση της «κατάργησής» τους, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, η ΕΟΚ απάντησε με ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει, καλώντας έτσι όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στο να βρεθεί μία λύση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επι του ζητήματος που έχει προκύψει.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρησει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερεις ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα