Ολυμπιακός: Σε «derby mode» οι «ερυθρόλευκοι» (vid)

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν (σ.σ. μετά από αυτό για το Super Cup) βρίσκεται προ των πυλών καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Basket League.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έδωσε μια... πρώτη «γεύση» από τις γεμάτες εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καλώντας τον κόσμου να δώσει το «παρών» στο ματς: «Derby mode activated» ανέφερε χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση του twitter.
Το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι θα δοθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:15 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.
Derby Mode Activated! 🔛🔊
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) December 4, 2022
🏀 Basket League: #OlympiacosBC - Panathinaikos (05/12, 19:15)
BE THERE! 🔴⚪️
🎟️➡️ https://t.co/H5My5KqenQ
#TogetherWeFight #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/HKuNAHtkQE
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.