Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν Άρης και Ε.Κ.Ε.Κ. ΑΜΕΑ

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν Άρης και Ε.Κ.Ε.Κ. ΑΜΕΑ

Newsroom
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν Άρης και Ε.Κ.Ε.Κ. ΑΜΕΑ

bet365

Η ΚΑΕ Άρης και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν εκδήλωση στο Nick Galis Hall ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ (3/12) σε μια ξεχωριστή ημέρα για τους συμμετέχοντες.

Η παρουσία εκατοντάδων θεατών στις κερκίδες του Αλεξανδρείου έδωσε ξεχωριστή χρώμα σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης… «με μεγάλη χαρά η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνδιοργάνωσε μαζί με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης (ΕΚΕΚ), εκδήλωση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, εκδήλωση στο «Nick Galis Hall».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με αφορμή την επερχόμενη (03/12) Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ. Η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη και αυτό μας γεμίζει με μεγάλη χαρά.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και οι καλαθοσφαιριστές Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Γιώργος Φίλλιος και Στέλιος Χαβαλές. Το «παρών», με παίκτες και προπονητές, έδωσε και η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ «ARIS Elite Basketball Program».

Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ο κόσμος χειροκρότησε με την ψυχή του τις προσπάθειές τους.

Άρης

Αναφερόμενος στην εκδήλωση αλλά και στα μηνύματα που έστειλε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι… «Ο Άρης πέραν της μεγάλης ιστορίας και παράδοσής του στον αθλητικό χώρο, έχει να παρουσιάσει και σημαντικό κοινωνικό έργο, αναλαμβάνοντας δράσεις αλλά και συνέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ, συνδιοργάνωσε με το ΕΚΕΚ τη σημερινή εκδήλωση, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα