Καντζούρης: «Πολλή δουλειά, λίγα λόγια»

Καντζούρης: «Πολλή δουλειά, λίγα λόγια»

Καντζούρης: «Πολλή δουλειά, λίγα λόγια»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τα έργα που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς με τη Βόννη την Τεταρτη (23/11, 21:00).

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ιωνικού (92-77) με τον Ηλία Καντζούρη να αναφέρεται στα μεγάλα πειθώρια που έχει η ομάδα του για να βελτιωθεί, ενώ τόνισε πως ενόψει του ματς με τη Βόννη, χρειάζονται έργα και όχι λόγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Παρότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι περισσότεροι εκ των παικτών του τωρινού ρόστερ, δεν τον είχαν γνωρίσει, μεταφέρουμε τη στήριξή μας, στην οικογένειά, του αδικοχαμένου, Στέφαν Γέλοβατς.

Έχουμε μεγάλα περιθώρια. Χρειάζεται πολλή δουλειά, λίγα λόγια και τώρα επικεντρωνόμαστε για ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη στη Βόννη. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας, να το ετοιμάσουμε και για όλα τα υπόλοιπα, θα δούμε πώς θα είμαστε».

Για την επιστροφή του Φλιώνη και το ότι πέρασε στο "2" ο Φρέιζερ: «Ο Φρέιζερ έχει περάσει στο 2 και με άλλα σχήματα, με τον Ξανθόπουλο στο "ένα".

Ούτως ή άλλως εμείς δεν θα ήθελα να τυποποιήσουμε ότι παίζουμε με τον Φρέιζερ στο "1", ή με τον Στρέλνιεκς στο 2.

Γενικά, θέλουμε να έχουμε πάντα δύο δημιουργούς στην ομάδα μας, για να έχουμε δύο παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να μας δημιουργήσουν σωστά το πλεονέκτημα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα