Παναθηναϊκός: Οσφυαλγία ο Γκριγκόνις, δεν πάει Καρδίτσα

Παναθηναϊκός: Οσφυαλγία ο Γκριγκόνις, δεν πάει Καρδίτσα

Παναθηναϊκός: Οσφυαλγία ο Γκριγκόνις, δεν πάει Καρδίτσα

bet365

Πρόβλημα οσφυαλγίας αντιμετωπίζει ο Μάριους Γκριγκόνις που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Καρδίτσα (20/11, 19:15) με το όνομά του να προστίθεται στις απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Καρδίτσα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής (20/11,19:45). Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν ακολουθεί την αποστολή των «πρασίνων» και προστίθεται στη λίστα των απουσιών για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Λιθουανός γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Φενέρ αποχωρώντας για τα αποδυτήρια και οι ενδείξεις φανέρωσαν το πρόβλημα της οσφυαλγίας. Παρόλα αυτά, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στην διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ράντονιτς δεν θα είναι και ο Ντουέιν Μπέικον που πέρα από λόγους διαχείρισης δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Άντριου Άντριους παραμένει σταθερά εκτός.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ βρίσκεται με την εφηβική ομάδα στο Rising Stars, ενώ ο Νεοκλής Αβδάλας διανύει διάστημα αποθεραπείας από την διάταση στον έσω πλάγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα