Περιστέρι bwin: Πρόστιμο για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ

Περιστέρι bwin: Πρόστιμο για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ

Newsroom
Περιστέρι bwin: Πρόστιμο για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ

bet365

Με χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε το Περιστέρι bwin για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο ματς Περιστερίου bwin-ΑΕΚ, έλαβαν χώρα στις εξέδρες του γηπέδου επεισόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για περίπου μισή ώρα.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την ποινή για την ομάδα των φυτικών προαστίων, η οποία θα κληθεί να πληρώσει συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE):

α) για τα αναφερόμενα που συνιστούν επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ,

β) για τα αναφερόμενα οπαδικά συνθήματα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και

γ) για επεισόδιο μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (άναμμα πυρσού στην κερκίδα) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 23-10-2022.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα