Ράντονιτς: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Ράντονιτς: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Newsroom
Ράντονιτς: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί για να δει ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητές του ενώ στάθηκε και στη σημασία της απουσίας του Νέιτ Ουόλτερς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού απέδωσε τα εύσημα στον Άρη για τη νίκη του λέγοντας αρχικά ότι… «Ο Άρης έπαιξε καλό παιχνίδι, με ενέργεια και συγχαρητήρια για τη νίκη. Αντιθέτως εμείς ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο διάστημα που ανταποκριθήκαμε δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη. Χάσαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του αγώνα. Περιμέναμε τον Άρη να παίξει με ενέργεια αλλά η δική μας αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν γεμάτη λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αμυντικά και επιθετικά αλλά δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη».

Ρωτήθηκε για την κατάσταση της ομάδας του αλλά και τους στόχους της. «Έχω μιλήσει για τους στόχους της ομάδας. Χρειαζόμαστε χρόνο να δούμε ποιοι είμαστε. Δεν ξέρω αν ο χρόνος που έχει περάσει είναι αρκετός για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Με τη Ρεάλ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε. Το ίδιο έγινε και σήμερα», απάντησε και ρωτήθηκε για τη σημασία της απουσίας του Νέιτ Ουόλτερς. «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις μ’ έναν πλέι μέικερ. Χρειαζόμαστε τον Ουόλτερς. Προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα αλλάζοντας το πλάνο αλλά και τον ρόλο κάποιων παικτών όπως ο Γκριγκόνις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα