Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στην Πάτρα

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στην Πάτρα
Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει για την Πάτρα ο Ολυμπιακός ενόψει του ματς με Απόλλωνα (10/10, 19:15), αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου.

Μετά το μεγάλο διπλό μέσα στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα για τη Euroleague, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα της Basket League. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στην Πάτρα (19:15, 10/10), σε ένα ματς που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο (τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι) και έτσι δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο ματς των ερυθρολεύκων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες κοντράρονται με την Ζαλγκίρις την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών το ματς) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα