ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάρκο Κέλι με Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάρκο Κέλι με Περιστέρι

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάρκο Κέλι με Περιστέρι

bet365

Ο Ζακ Ντάρκο Κέλι δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή (7/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ και πολύ λογικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα (8/10, 1915) με το Περιστέρι.

Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη) και θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας. Η απουσία του Ζακ Ντάρκο Κέλι είναι η μοναδική που έχει να διαχειριστεί ο Άρης Λυκογιάννης ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και της αναμέτρησης με το Περιστέρι στην Αθήνα.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Και αγωνιστικά παίζουν σε έναν υψηλό ρυθμό και ψυχολογικά δείχνουν ότι είναι καλά. Θα πρέπει να ελέγξουμε τρία πράγματα. Το ρυθμό του παιχνιδιού, το αμυντικό ριμπάουντ και το τρίτο είναι η ενέργειά μας γιατί σαφέστατα είχαμε μικρότερο χρόνο αποκατάστασης μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και το ταξίδι που θα μας επιβαρύνει. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Κύριος και βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αμυντικά τον ψηλό ρυθμό που είχαμε και στο παιχνίδι της Ευρώπης και να βελτιώσουμε την εικόνα και τα ποσοστά μας στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε δύο ημέρες σωστή προετοιμασία και συντήρηση κάποιων παικτών, δώσαμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για αυτό το παιχνίδι και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φράνκε, Ράιλι, Τσιακμάς, Χαντς, Μαργαρίτης, Πόλι, Σλαφτσάκης, Χρηστίδης, Κωνσταντινίδης, Καμπερίδης, Σαλούστρος και Ρένφρο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα