Καστρίτης: «Δεν θα πάρουμε έναν ακόμη ξένο μόνο για να γεμίσουμε τις θέσεις»

Καστρίτης: «Δεν θα πάρουμε έναν ακόμη ξένο μόνο για να γεμίσουμε τις θέσεις»

Newsroom
Καστρίτης: «Δεν θα πάρουμε έναν ακόμη ξένο μόνο για να γεμίσουμε τις θέσεις»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε ότι δεν νιώθει πίεση για την τελευταία προσθήκη που θέλει να κάνει ο Άρης καθώς επίσης και ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στα τέλη ου Νοέμβρη.

Στη σημερινή (4/10) media day του Άρη ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε σίγουρος για τη δουλειά που έχει κάνει με τους παίκτες του, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια για την προσθήκη ενός σμολ φόργουορντ στην ομάδα. «Είμαστε σε επαφές, τσεκάρουμε την αγορά αλλά δεν νιώθουμε ιδιαίτερη πίεση από την άποψη ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και παιδιά τα οποία έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν έχει ουσία να πάρουμε έναν παίκτη έτσι απλά για να γεμίσουμε τις θέσεις των ξένων. Θέλουμε έναν παίκτη ο οποίος θα κουμπώσει στην ομάδα, θα προσφέρει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν και θα κάνει τη διαφορά», είπε.

Ρωτήθηκε για το διάστημα που θα χρειαστεί η ομάδα για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. «Περιμένουμε ότι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα εμφανιστούμε καλύτεροι από άποψη ετοιμότητας και πνευματικής προσέγγισης. Δεν παύουμε όμως να είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προφανώς δουλέψαμε πάνω στα ερεθίσματα που πήραμε από τον αγώνα με τη Γουλφς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο επίπεδο που θέλουμε κατά τα τέλη του Νοέμβρη με αρχές του Δεκέμβρη».

Σχετικά με την πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι… «από πλευράς προετοιμασίας θα κάνουμε ότι κάναμε και πέρυσι υπό την έννοια ότι θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας και θα ζητήσουμε την καλύτερη εκδοχή του Αρη για την περίοδο που βρισκόμαστε».

Ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε και για τη δυνατότητα 7ου ξένου στο Πρωτάθλημα. «Έγινε πολύ συζήτηση αλλά επί της ουσίας αυτό που αλλάζει είναι στις αλλαγές. Θεωρώ ότι δεν κάνει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Είναι μεγάλη η συζήτηση που πρέπει να γίνει για να δούμε τι θεωρούμε ότι φταίει και οδηγεί είτε στο να μην βγαίνουν οι Έλληνες στον βαθμό που έβγαιναν είτε δεν αναδεικνύονται. Είναι μια συζήτηση στην οποία θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι στο μπάσκετ», απάντησε μεταξύ άλλων.
Στον επίλογο των δηλώσεών του ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τους στόχους. «Θέλουμε να παρουσιάσουμε έναν καλύτερο Άρη και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στο επίπεδο μπάσκετ που θα αποδώσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα