Γκουντάιτις: «Υπήρχε νευρικότητα, χρειαζόμαστε χρόνο αλλά δουλεύουμε σκληρά»

Newsroom
Γκουντάιτις: «Υπήρχε νευρικότητα, χρειαζόμαστε χρόνο αλλά δουλεύουμε σκληρά»

bet365

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον χρόνο που χρειάζεται για να δέσει το νέο σύνολο των «πράσινων» μίλησε ο Αρτούρας Γκουντάιτις μετά το τέλος του ημιτελικού του Super Cup με τον Κολοσσό.

Ο Παναθηναϊκός έστω και δύσκολα πήρε το εισιτήριο του τελικού για το Super Cup κόντρα στον Κολοσσό με 72-67 και περιμένει τον αντίπαλό του από τον δεύτερο ημιτελικό και το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (21:00, EΡΤ3, Live στο Gazzetta).

O Αρτούρας Γκουντάιτις συνέβαλε σε αυτό το αποτέλεσμα με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ και μετά τη λήξη του παιχνιδιού φιλοξενήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αρχικά, σχολίασε την εικόνα του ματς με τον Κολοσσσό λέγοντας: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, υπήρχε νευρικότητα. Ήμασταν μαζί μόνο λίγες μέρες. Είδατε τα ποσοστά μας, ειδικά στις βολές. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πραγματικά, πρέπει να βελτιωθούμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στην ιδιότητά του ως "παίκτης των πρασίνων", όσο και στο πώς παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή. «Νιώθω εξαιρετικά, το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Αποφάσισα να έρθω εδώ για να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι κάτι σπουδαίο.

Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών, όλα είναι νέα. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλοι. Αυτή είναι η βασική μας αδυναμία αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δουλεύουμε σκληρά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Όσο για το ότι μοιράζεται τον χρόνο με τον Γιώργο Παπαγιάννη στο "5", ο Γκουντάιτις σχολίασε: «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα δούμε. Είμαστε δύο παίκτες με πολλά λεπτά στη θέση "5". Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα