Γιατράς: «Ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, διαφωνώ κάθετα με τον έβδομο ξένο»

Γιατράς: «Ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, διαφωνώ κάθετα με τον έβδομο ξένο»

Newsroom
Γιατράς: «Ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, διαφωνώ κάθετα με τον έβδομο ξένο»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Super Cup, αλλά και για την στάση του κόντρα στη συνθήκη του έβδομου ξένου. Ο Νίκος Γκίγκας από πλευράς του αναφέρθηκε στη δουλειά της ομάδας του!

Προπονητές και αρχηγοί των ομάδων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup της Ρόδου όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός και Προμηθέας θα δώσουν «μάχη» για να εκκινήσουν τη σεζόν με ένα τρόπαιο!

Αρχικά, ο Μάκης Γιατράς δήλωσε: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία, να έχουμε ,μία καλή χρονιά και να πετύχουν οι ομάδες τους στόχους τους. Τιμή μας που για ακόμη μία χρονιά βρισκόμαστε στην τροχιά για ένα τρόπαιο. Είναι τιμή μας που διεκδικούμε άλλον έναν τίτλο, είναι μεγάλο πράγμα αυτό για τον Προμηθέα. Ξέρουμε με ποιον έχουμε να παίξουμε. Είχαμε την... ατυχία να τους αντιμετωπίσουμε και πέρυσι στα ημιτελικά, νιώσαμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μονό παιχνίδι, έχουμε μια καλή ομάδα. Δουλέψαμε από την αρχή της προετοιμασίας όλοι μαζί.

Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο και ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι!».

Στη συνέχεια, όσον αφορά τη συνθήκη των επτά ξένων στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Εγώ θα πω ότι διαφωνώ κάθετα και ο χρόνος που έγινε αυτό ήταν όταν οι ομάδες είχαν φτιάξει τα ρόστερ. Θα γίνονται αλλαγές, το αν είναι επτά ή οκτώ... Για να μην γελιόμαστε οι περισσότερες ομάδες άλλαζαν ξένους μέσα στη χρονιά...Διαφωνώ για αυτή την απόφαση αν παρθεί. Νομίζω ότι κάνει πιο ισχυρό τον ισχυρό. Και δεν εννοώ μόνο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ομάδες που μπορούν να το υποστηρίξουν οικονομικά. Μεγαλώνει την ψαλίδα!».

Γκίκας: «Τελείως διαφορετικές οι μεταβλητές, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός των Πατρινών, Νίκος Γκίκας, παίρνοντας τον λόγο για τον στόχο της ομάδας ως κάτοχος ενός τίτλους αλλά και φιναλίστ του Super Cup της περασμένης σεζόν τόνισε: «Σίγουρα το θέλουμε πάρα πολύ. Νομίζω οι μεταβλητές είναι τελείως διαφορετικές, είναι το πρώτο που παίζει ο Ολυμπιακός. Είχα την τύχη και την ατυχία να παίξω πέρυσι μαζί του τρεις φορές και δεν είχε πάει καλά...

Έχουμε δουλέψει, έχουμε κρατήσει κάποιους παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, είμαστε καλή ομάδα και αύριο θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει στοχευμένες προσθαφαιρέσεις και είναι για ακόμη μία φορά φαβορί για την EuroLeague και το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα