Έξι φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει η προετοιμασία του Άρη

Έξι φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει η προετοιμασία του Άρη

Newsroom
Έξι φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει η προετοιμασία του Άρη

bet365

Ο Άρης θα δώσει έξι φιλικές αναμετρήσεις σε διάστημα 17 ημερών καθώς στις 26 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στη Βουλγαρία για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup.

Ο αρχικός προγραμματισμός για τους «κίτρινους» περιλάμβανε επτά φιλικές αναμετρήσεις, τελικώς θα δώσουν μία λιγότερη με αρχή αυτή απέναντι στην ΜΖΤ Σκοπίων στο «Nick Galis Hall» στις 5 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Καρδίτσα (8/9 και 22/9) εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα ενώ θα ταξιδέψει και στην Κύπρο για να παίξει απέναντι στο ΑΠΟΕΛ (14/9). Παράλληλα προγραμματίστηκαν δύο αγώνες με τον Κολοσσό Ρόδου στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Επί της ουσίας, πρόκειται για έξι φιλικά προετοιμασίας σε διάστημα 17 ημερών (5-22 Σεπτεμβρίου) καθώς στις 26 του ίδιου μήνα ο Άρης θα μεταβεί στη Βουλγαρία για τον αγώνα με τη λιθουανική Γουλφς στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα