Σπανούλης: «Πρώτη» για το Περιστέρι

Σπανούλης: «Πρώτη» για το Περιστέρι

Newsroom
Σπανούλης: «Πρώτη» για το Περιστέρι

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το σύνθημα στο κλειστό «Αν. Παπανδρέου» για την έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου.

Ο θρύλος της EuroLeague και νέος προπονητής του Περιστερίου είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων, στην προσπάθεια που θα κάνει, τόσο στο πρωτάθλημα της Basket League όσο και στο BCL.

Αρχηγός του Περιστερίου θα είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος παραβρέθηκε (δεν πήρε μέρος στην προπόνηση) στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε με το Περιστέρι. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις στην προετοιμασία, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι ιδιαίτερα υψηλοί και απαιτητικοί φέτος. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα» ήταν τα λόγια του «Κασέλ».

Από την πλευρά του ο Μάρκους Ντένμον, δήλωσε: «Η αρχή της προετοιμασίας πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη ημέρα θέσαμε τα στάνταρ μας ψηλά. Ο κόουτς Σπανούλης έθεσε τον πήχη ψηλά, το ίδιο ισχύει και για τους εαυτούς μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συλλόγου. Πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα και να πηγαίνουμε βήμα- βήμα, καθώς έχουμε πολλά νέα παιδιά και λίγο χρόνο, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα