ΠΑΟΚ και Ρένφρο ανανέωσαν τη συνεργασία τους

ΠΑΟΚ και Ρένφρο ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Newsroom
ΠΑΟΚ και Ρένφρο ανανέωσαν τη συνεργασία τους

bet365

Η παραμονή του Νέιτ Ρένφρο ήταν από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ και επιτεύχθηκε συμφωνία για την παραμονή του Αμερικανού σέντερ.

Ο Νέιτ Ρένφρο προστέθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και σε επτά αγώνες είχε 6.1 πόντους και 5.7 ριμπάουντ. Κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η άμυνα πάνω στο σουτ αλλά και η ικανότητα στο ριμπάουντ κι αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Λυκογιάννης εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα. Η συμφωνία δεν άργησε να έρθει κι έτσι ο 26χρονο undersized σέντερ (2.03μ.) συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο.

Ο Ρένφρο είναι απόφοιτος του San Francisco και στα δύο πρώτα επαγγελματικά χρόνια του αγωνίστηκε στην G League καθώς ήταν μέλος των Austin Toros (θυγατρική ομάδα των San Antonio Spurs) ενώ στην πρώτη του χρονιά ήταν εκ των κορυφαίων μπλοκέρ του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα