ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Νίκο Περσίδη

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Νίκο Περσίδη

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Νίκο Περσίδη

bet365

Ο Νίκος Περσίδης θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, αφού η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Νίκος Περσίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, αφού η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του μέσω της επίσημης σελίδας της. Ο 27χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Νωρίτερα έχει σημειώσει το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε ανήκε στο δυναμικό του Λαυρίου έχοντας 4.48 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η AEK BC ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Περσίδη (27 χρ., 1μ.96), έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Περσίδης γεννήθηκε στις 08/09/1995 στη Χαλκίδα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα με τον ΓΣ Χαλκίδας. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, ενώ στα 18 του έκανε ντεμπούτο στη Basket League.

Αγωνίστηκε επίσης σε Ψυχικό, Παγκράτι, Ιωνικό Νικαίας, Εθνικό Πειραιώς. Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχοντας σε 29 αγώνες κατά μέσο όρο 6.2 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟ. Έμεινε στο ρόστερ των «πρασίνων» για 1,5 χρόνο, μέχρι και τη μετακίνησή του στο Λαύριο. Την περίοδο, που τελείωσε, ο Περσίδης είχε κατά Μ.Ο. 4,48 πόντους ανά αγώνα, καταγράφοντας 48.9% ευστοχία στα τρίποντα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα