Κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης, απίθανο να παίξει η Λάρισα

Κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης, απίθανο να παίξει η Λάρισα

bet365

Οι «κιτρινόμαυροι» Αθήνας και Θεσσαλονίκης συμπλήρωσαν τους φακέλους τους και θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία της παράτασης που είχε δώσει ο ΕΣΑΚΕ στις τέσσερις ομάδες οι οποίες είχαν παρουσιάσει ελλείψεις στους φακέλους που είχαν καταθέσει για την αδειοδότησή τους. Μία παράταση η οποία δημιούργησε ένταση μεταξύ ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ αφού ήταν παράνομη, ωστόσο έγινε για το καλό του μπάσκετ όπως υποστήριξε η διοργανώτρια Αρχή στο πρόσφατο Δ.Σ.

ΑΕΚ και Άρης συμπλήρωσαν ιδανικά τους φακέλους τους, κάλυψαν όλες τις ελλείψεις που υπήρχαν και αναμένεται να πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων Πάτρας αποτελεί ερωτηματικό αφού βρίσκεται λίγο πίσω και υπάρχουν ακόμη ορισμένα κενά. Τέλος, η Λάρισα μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί στην επόμενη Basket League αφού ο φάκελος της παραμένει σχεδόν άδειος. Βέβαια οι Θεσσαλοί βγάζουν μία αισιοδοξία όπως τόνισαν με ανακοίνωσή τους.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα συμβεί και με το Ψυχικό. Η ομάδα των βορείων προαστίων κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για να πάρει έγκριση από την επιτροπή αδειοδότησης και να να ζήσει το όνειρο της Α1. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου για το Ψυχικό είναι στις 11 Ιουλίου, αλλά ενδεχομένως να πάρει λίγες μέρες παράταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα