Κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης, απίθανο να παίξει η Λάρισα

Κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης, απίθανο να παίξει η Λάρισα

bet365

Οι «κιτρινόμαυροι» Αθήνας και Θεσσαλονίκης συμπλήρωσαν τους φακέλους τους και θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία της παράτασης που είχε δώσει ο ΕΣΑΚΕ στις τέσσερις ομάδες οι οποίες είχαν παρουσιάσει ελλείψεις στους φακέλους που είχαν καταθέσει για την αδειοδότησή τους. Μία παράταση η οποία δημιούργησε ένταση μεταξύ ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ αφού ήταν παράνομη, ωστόσο έγινε για το καλό του μπάσκετ όπως υποστήριξε η διοργανώτρια Αρχή στο πρόσφατο Δ.Σ.

ΑΕΚ και Άρης συμπλήρωσαν ιδανικά τους φακέλους τους, κάλυψαν όλες τις ελλείψεις που υπήρχαν και αναμένεται να πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων Πάτρας αποτελεί ερωτηματικό αφού βρίσκεται λίγο πίσω και υπάρχουν ακόμη ορισμένα κενά. Τέλος, η Λάρισα μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί στην επόμενη Basket League αφού ο φάκελος της παραμένει σχεδόν άδειος. Βέβαια οι Θεσσαλοί βγάζουν μία αισιοδοξία όπως τόνισαν με ανακοίνωσή τους.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα συμβεί και με το Ψυχικό. Η ομάδα των βορείων προαστίων κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για να πάρει έγκριση από την επιτροπή αδειοδότησης και να να ζήσει το όνειρο της Α1. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου για το Ψυχικό είναι στις 11 Ιουλίου, αλλά ενδεχομένως να πάρει λίγες μέρες παράταση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα