ΑΕΚ: Κατέθεσε φάκελο, σχετικά με τις καταγγελίες της, στην Εισαγγελία Αθηνών

ΑΕΚ: Κατέθεσε φάκελο, σχετικά με τις καταγγελίες της, στην Εισαγγελία Αθηνών

ΑΕΚ: Κατέθεσε φάκελο, σχετικά με τις καταγγελίες της, στην Εισαγγελία Αθηνών

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών, σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε βγάλει μία σειρά ανακοινώσεων, στις οποίες έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση» και για «κέντρα και παράκεντρα που λυμαίνονται το ελληνικό μπάσκετ και το έχουν μετατρέψει σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας και στοιχηματισμού εις βάρος κάποιων ομάδων».

Μετά τις καταγγελίες έφτασε και η ώρα της νομικής οδού, με την ΑΕΚ να ενημερώνει πως κατέθεσε τον πρώτο φάκελο στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών.

«Έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες»

Τον φάκελο κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

«Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε», είπε ο Α.Αλεξίου κατά την αποχώρησή του από την Εισαγγελία.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα