«Ερυθρόλευκο» φαβορί, αλλά «πράσινη» παράδοση

Newsroom
«Ερυθρόλευκο» φαβορί, αλλά «πράσινη» παράδοση
Όλες οι στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Η ώρα των τελικών της Basket League έφτασε! Για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι των «αιωνίων» επανεμφανίζεται στη μάχη για τον τίτλο, με το πρώτο παιχνίδι της σειράς διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν δριμύτεροι στην Α1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και αποκτώντας παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η τιμή της κατάκτησης προσφέρεται στο 1.12.

Είναι προφανές ότι οι φετινοί τελικοί είναι πολύ ιδιαίτεροι. Τελευταίο αντάμωμα των δύο σε τελικούς εντοπίζεται το 2017-18, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο με 3-2. Συνολικά είναι η 19η φορά που οι δύο ομάδες συγκρούονται σε αυτή τη φάση της σεζόν, με τον «εξάστερο» να στέφεται πρωταθλητής 12 φορές έναντι 6 των Πειραιωτών. Το σκορ της σειράς να είναι 3-2 και πάλι κοστολογείται στο 4.50.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνουν ότι διατηρούν το πάνω χέρι. Η υπεροχή τους είναι ξεκάθαρη κι αυτό αντικατοπτρίζεται και από τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 81-76 στο ΣΕΦ για την Basket League, αλλά η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός νίκησε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σε Euroleague, πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου. Η εικόνα των Κυπελλούχων το τελευταίο διάστημα είναι άκρως ενθαρρυντική, σκορπώντας κάθε άμυνα στο πέρασμα τους. Με μέσο όρο 90+ πόντους στα φετινά playoffs, είναι πιθανό και οι τελικοί να πάνε ψηλά. Το over 82,5 Ολυμπιακού στο πρώτο ματς παίζεται στο 1.90, ενώ το over 155,5 στο ματς στο 1.87.

Ο Παναθηναϊκός είχε πιο δύσκολο έργο. Μπορεί να ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Άρη στα προημιτελικά και να προκρίθηκε με 2-0, ωστόσο τα βρήκε… σκούρα με τη Λάρισα (3-2). Πάντως, στο 5ο ματς έβγαλε συσπείρωση στο παρκέ και αυτό ήταν σημαντικό ενόψει των μονομαχιών με τον Ολυμπιακό. Προφανώς, έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει. Στο 6.50 βρίσκουμε την τιμή κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Βόβορα και στην πλειονότητα των playoffs κινήθηκε σε διψήφιους δείκτες. Το να ξεκινήσει τους τελικούς με double double βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τη σειρά των τελικών, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων πόντων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (τάπες, ριμπάουντ, ασίστ κ.ά.). Και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν την σειρά, όπως αν θα υπάρξει break, το ακριβές σκορ κ.ά.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα