Σεγκούρα: «Θα ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Σεγκούρα: «Θα ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Newsroom
Σεγκούρα: «Θα ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εκπομπή "Pick 'n Roll" της Cosmote TV όπου αποκάλυψε την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο κόουτς Κούρο Σεγκούρα παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή στην ΑΕΚ.

Για τα πολλά προβλήματα που βρήκε όταν ήρθε στην ΑΕΚ, δήλωσε: «Έχω μια φιλοσοφία που είναι, μεγάλα προβλήματα μεγάλες λύσεις. Βρήκα ένα γκρουπ παικτών που θέλουν να δουλέψουν να κερδίσουν και έναν οργανισμό που θέλει να προσπαθεί. Ο πρόεδρος της ομάδας ήταν πολύ κοντά, βοηθούσε συνεχώς και ένιωσα την στήριξη του. Σε μια τέτοια κατάσταση ξεχνάς τα όποια προβλήματα».

Για την εικόνα που έχει για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Δεν έχω γνωρίσει πολύ τον πρόεδρο αλλά έχω καλό προαίσθημα. Προσπαθεί πάρα πολύ να κάνει τα πάντα προς την σωστή κατεύθυνση και θέλω να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Για τον παίκτη που αγάπησε περισσότερο στην ΑΕΚ: «Για μένα ήταν ευχή να κοουτσάρω τον Μαυροειδή, το είχα σαν αντίπαλο στο Μπιλμπάο. Αλλά το πώς χειρίζεται τις καταστάσεις και πως είναι η κόλλα στα αποδυτήρια, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ξένων και Ελλήνων. Εγώ πάντα θέλω τέτοιους παίκτες και ήταν απόλαυση να τον έχω παίκτη. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει και του χρόνου, κάποιοι παίκτες κοντά στην απόσυρση δεν διαλέγουν τον σωστό δρόμο, εκείνος έχει βρει τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Παππά και τους λόγους που τον έθεσε εκτός ομάδας: «Περιμένω την ιδιά συμπεριφορά από όλους, όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα. Αν κάποιοι δεν έχουν αυτήν την φιλοσοφία, δεν ακολουθούν τους κανόνες τότε δεν έχεις θέση στην ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παππά ούτε ως παίκτη ούτε ως προσωπικότητα αλλά αφού δεν ήταν στην ίδια σελίδα με εμάς, δεν είχε θέση στην ομάδα».

Για τους Κολόμ και Φλιώνη: «Ήμουν τυχερός που είχα τον Κινο στην ομάδα , με βοήθησε πολύ με τις γνώσεις του για την ομάδα και τον πρωτάθλημα. Ήταν έκπληξη για μένα ο Φλιωνης, δεν περίμενα να παίζει τόσο καλά, ήταν σημαντικός για να βγούμε 4οι κυρίως επειδή έπαιζε δίπλα στον Κινο».

Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Μου έδειξαν ενδιαφέρον αλλά αυτήν την στιγμή είναι απασχολημένοι με την αδειοδότηση. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος οργανισμός και αν φτιάξουν όλα τα εξωαγωνιστικά, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά θα ήθελα να συνεχίσω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα