Ολυμπιακός: Η στιγμή για την οποία ο Μπαρτζώκας μετάνιωσε που δεν έφυγε από το γήπεδο (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Η στιγμή για την οποία ο Μπαρτζώκας μετάνιωσε που δεν έφυγε από το γήπεδο (vid)
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει των ημιτελικών της Basket League, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη στιγμή που μετάνιωσε όσο βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, μιλώντας για τον τραυματισμό του Κάιλ Χάινς με φωτοβολίδα στο κεφάλι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για ποιο πράγμα θα χτυπούσε πλέον το χέρι στο τραπέζι όπως έκανε προ ημερών ο Στιβ Κερ, μιλώντας για τη δολοφονία 19 παιδιών και δυο δασκάλων στο Τέξας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γύρισε τον χρόνο πίσω στο 2013. Τότε που κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μια φωτοβολίδα χτύπησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον Κάιλ Χάινς στην προθέρμανση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

«Αν για κάτι έχω μετανιώσει αντίστοιχο σε αυτή τη διαδρομή είναι στην προηγούμενη θητεία μου στον Ολυμπιακό, που παίξαμε έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και είχε πέσει μία φωτοβολίδα στο κεφάλι του Χάινς θυμάμαι. Αν για ένα πράγμα που έχω μετανιώσει, κι έχω κάνει πολλά λάθη και σωστά σε αυτή τη διαδρομή, που τότε δεν ζήτησα από τη διοίκηση να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε, να μην παίξουμε τον τελικό.

χάινς

Γιατί θυμάμαι ότι πήγα να μιλήσω στους παίκτες στα αποδυτήρια, ο Χάινς ήταν ζαλισμένος και κανείς δεν είχε προσοχή και συγκέντρωση να παίξει. Είδα πρώτη φορά φόβο στα μάτια τους για την υγεία τους. Αν μετάνιωσα κάτι είναι που τότε δεν πήρα θέση. Ήμουν νέος στον Ολυμπιακό. Αντίστοιχα θα μπορούσα να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι που λες».

Ήταν ο τελικός του Κυπέλλου που διεξήχθη στις 10 Φεβρουαρίου 2013 στο Ελληνικό με 600 + 600 οπαδούς των δυο ομάδων στις εξέδρες. Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν την ανταλλαγή φωτοβολίδων από τα δύο πέταλα και μια από αυτές χτύπησε στο κεφάλι τον Χάινς και τον έριξε στο παρκέ! Αμέσως μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, μεταξύ αυτών ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης έσπευσαν να τον προστατεύσουν και η προθέρμανση διεκόπη κακήν κακώς, επιστρέφοντας στα αποδυτήρια, όπου διαπιστώθηκε πως είχε μία κοκκινίλα, σαν έγκαυμα, στο σβέρκο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα