ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Παππάς μετά από επεισόδιο με τον Σεγκούρα

ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Παππάς μετά από επεισόδιο με τον Σεγκούρα

ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Παππάς μετά από επεισόδιο με τον Σεγκούρα

bet365

Ο Νίκος Παππάς τέθηκε εκτός ομάδας, μετά από επεισόδιο που είχε με τον Κούρο Σεγκούρα στην προπόνηση της Παρασκευής (8/4).

Ο Νίκος Παππάς τέθηκε εκτός ΑΕΚ! Ο γκαρντ των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία ματς που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Κούρο Σεγκούρα, είχε επεισόδιο με τον Ισπανό προπονητή στην προπόνηση της Παρασκευής, την προπαραμονή του αγώνα με τον Λαύριο.

Ο Σεγκούρα έδιωξε τον Παππά από την προπόνηση, και αφού είχε προηγηθεί ένταση στην προβολή του βίντεο, με τον Έλληνα γκαρντ να μην εμφανίζεται στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

Ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ ήταν εκτός από το ταξίδι στη Ρόδο, για την αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό, αφού είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω ασθένειας.

Τη φετινή σεζόν, στην Basket League, ο Παππάς (σε 12 συμμετοχές) μετράει 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου, ο Παππάς «βρίσκεται σε άδεια», κάτι που επισήμανε και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Λαύριο. Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος παίκτης της Ένωσης που ήταν στην ίδια κατάσταση ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος έμεινε τελικά ελεύθερος στις αρχές Ιανουαρίου.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα