Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις λόγω Άρη

Newsroom
Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις λόγω Άρη

bet365

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει (2/4, 20:00) τον Άρη στο Ιβανώφειο και λόγω του αγώνα οι παίκτες διέκοψαν την αποχή κι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να αφήσει στην άκρη την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ και να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του στο ΑΣΕΑΔ. Η ευχάριστη εξέλιξη ήρθε μέσα από την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις δίχως να σημαίνει αυτό ότι άλλαξε κάτι στη σχέση των παικτών του Ηρακλή με τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Αυτή η απόφαση λήφθηκε λόγω της αυριανής (2/4) αναμέτρησης με τον Άρη στο Ιβανώφειο, αυτή οδήγησε τους αθλητές στη διακοπή της αποχή τους καθώς προπονήθηκαν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει μετά τον αγώνα του Σαββάτου και κυρίως στην περίπτωση που δεν υπάρξει καταβολή χρημάτων. Ενόψει του αγώνα με τον Άρη, ο Κώστας Μέξας δεν υπολογίζει τον Τόνι Ροτέν ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν έχει διευκρινιστεί το διάστημα της απουσίας του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα