Πουλιανίτης: Η αψεγάδιαστη εμφάνιση με Προμηθέα είχε και... μπουγέλο (vid)

Πουλιανίτης: Η αψεγάδιαστη εμφάνιση με Προμηθέα είχε και... μπουγέλο (vid)

bet365

Ο Στέλιος Πουλιανίτης έκανε ένα απίθανο ματς απέναντι στον Προμηθέα. Αψεγάδιαστο, αφού δεν έχασε ούτε μία προσπάθεια απ' αυτές που επιχείρησε, σταματώντας στους 25 πόντους!

Ο Στέλιος Πουλιανίτης έζησε μία απόλυτη μπασκετική ονείρωξη. Μία απίθανη εμφάνιση με 100% ευστοχία σε ότι και αν δοκίμασε στο παρκέ, στην επικράτηση του Άρη απέναντι στον Προμηθέα (76-73).

Τι έκανε ο Πουλιανίτης; Η απάντηση «τα πάντα» μοιάζει ως η ελάχιστη, αφού ο γκαρντ του Άρη ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους και 3/3 δίποντα, 5/5 τρίποντα και 4/4 βολές.

Μάλιστα οι τελευταίες, αν και... καταφρονεμένες ήταν κρίσιμες στην επίτευξη της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία γιόρτασε με τον καλύτερη τρόπο τη συμπλήρωση 108 ετών ιστορίας. Φυσικά και στο φινάλε γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι έκαναν το όνομά του σύνθημα.

Εκτός από το σκορ ο Πουλιανίτης είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη και 2 κερδισμένα φάουλ σε 25:11, ενώ είχε ranking 24.

Πάντως, μετά το φινάλε του αγώνα ήταν αινιγματικός, αφιερώνοντας τη νίκη και την εμφάνιση στον παππού του, προσθέτοντας «ξέρει αυτός».

Η εμφάνισή του αποτελεί και ρεκόρ καριέρας. Για την ακρίβεια το... διέλυσε, αφού οι περισσότεροι πόντοι του ήταν 11 όταν έπαιζε στην Κύμη, σε αγώνα με το Λαύριο.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα