Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παπαπέτρου στην... 11άδα ύστερα από 58 ημέρες

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παπαπέτρου στην... 11άδα ύστερα από 58 ημέρες

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παπαπέτρου στην... 11άδα ύστερα από 58 ημέρες

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπεριλήφθηκε και πάλι στην... 11άδα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (26/3, 20:00) ύστερα από σχεδόν δύο μήνες.

Στις 28 Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στην εντός έδρα αναμέτρηση με την Μπασκόνια ήταν η τελευταία συμμετοχή του αρχηγού του Παναθηναϊκού στην «πράσινη» 12άδα. Έκτοτε μπήκε στα... πιτς καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ιγμόριο και έπρεπε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Κάτι που θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League. Ύστερα από ακριβώς 58 ημέρες, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι και πάλι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη καθώς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην... 11άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» θα παίξει με 11 παίκτες καθώς απουσιάζουν οι Μποχωρίδης, Γιόβιτς και Αβδάλας. Έτσι την «11άδα» απαρτίζουν οι Μέικον, Παπαγιάννης, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς. Μαντζούκας και Σαντ Ρος.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τους Ρίβερς, Λι, Γκριν, Λοβ, Καμαριανό, Ντιλέο, Μάντζαρη, Ρούμογλου, Καμπερίδη, Τολιόπουλο και Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα