Άρης: Μια ιδιαίτερη «κιτρινόμαυρη» βραδιά

Άρης: Μια ιδιαίτερη «κιτρινόμαυρη» βραδιά

Newsroom
Άρης: Μια ιδιαίτερη «κιτρινόμαυρη» βραδιά

bet365

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα σε μια ιδιαίτερη βραδιά και με τυχερό τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο.

Τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος είχαν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Ζάλογγος, ήταν ο τυχερός της βραδιάς καθώς κέρδισε το φλουρί.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «Το μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γιουτίκας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, στο εστιατόριο «Backroom», στη Λεωφόρο Νίκης.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό – τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ. Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες ήταν ο general manager της ΚΑΕ, Θωμάς Ντούλης, οι νομικοί εκπρόσωποι, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος.

Ο Λόκετ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Παπαγεωργίου, πρόσφερε στον κ. Γιουτίκα μία φανέλα του ΑΡΗ με το νούμερο 46, αριθμός που παραπέμπει στην ηλικία του Αντιπεριφερειάρχη, όπως και μία κορνίζα με το σήμα του Αυτοκράτορα.

Παράλληλα, έλαβε χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ. Το φλουρί κέρδισε ο γυμναστής του ΑΡΗ, Παναγιώτης Ζάλογγος, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Η «ζεστή» και οικογενειακή ατμόσφαιρα έφερε την υπογραφή του σεφ, και της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, Σάκη Παπαδάκη, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια για την ομάδα μας, με εκλεκτές γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση».

@Photo credits: ARISBC

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα