ΠΑΟΚ: Χωρίς Τολιόπουλο κόντρα στον Ιωνικό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τολιόπουλο κόντρα στον Ιωνικό

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Τολιόπουλο κόντρα στον Ιωνικό

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (9/2, 17:00) με τον Ιωνικό και από την αποστολή απουσιάζει ο τραυματίας Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του. Το βέβαιο είναι ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα, δεν συμπεριλήφθηκε εξάλλου στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους Ντεμίτρι Ρίβερς, Αντονι Λι, Φιλ Γκριν, Ζερμέιν Λοβ, Μάρβιν Τζόουνς, Αντρέα Χριστοδούλου, Νίκο Καμαριανό, Ντέιβιντ Ντι Λέο, Βαγγέλη Μάντζαρη, Απόστολο Ρούμογλου, Γιώργο Καμπερίδη και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Στάθης Νεραντζάκης (συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη) αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα βελτίωσης της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας. «Συζητήσαμε όλοι μαζί την κακή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Πάτρας και ιδιαίτερα αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι όμως και δύσκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη βάση της βαθμολογίας, προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει νίκες. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αμυντικό μας πλάνο, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα