Δεν έπαιξε ο Χουγκάζ στο φιλικό του Ιωνικού, μετακομίζει στο ΟΑΚΑ

Ευαγγελος Στελλάκης
Δεν έπαιξε ο Χουγκάζ στο φιλικό του Ιωνικού, μετακομίζει στο ΟΑΚΑ

bet365

Περιστέρι και Ιωνικός μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό ματς, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Χουγκάζ που αναμένεται να ενσωματωθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι του Μίλαν Τόμιτς κι ο Ιωνικός του Κούρο Σεγούρα αναμετρήθηκαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κλειστό της Τζον Κένεντι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων τους στην Basket League. Οι δύο τεχνικοί έκαναν τις δοκιμές τους, ενώ δεν κρατήθηκε σκορ στην αναμέτρηση κατόπιν συνεννόησης των ομάδων. Θυμίζουμε πως το Περιστέρι αντιμετωπίζει στις 12/2 τον Ηρακλή εντός έδρας ενώ ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 9/2 στο κλειστό του Πλάτωνα σε εξ αναβολής αναμέτρησης.

Το στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι πως ο Νίκος Χουγκάζ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό. Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta από τις 10/1, ο νεαρός φόργουορντ βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στον Παναθηναϊκό στον οποίο και ανήκει από το καλοκαίρι του 2021.

Ο 22χρονος αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πρασίνων» από την επόμενη εβδομάδα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποκτά ακόμη μια λύση για την frontline του.

Θυμίζουμε ότι ο Χουγκάζ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι 4ετες συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ωστόσο παρέμεινε υπό το καθεστώς του δανεισμού στον Ιωνικό.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα