Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πεθάνει ένας συμπαίκτης μου» (vid)

Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πεθάνει ένας συμπαίκτης μου» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πεθάνει ένας συμπαίκτης μου» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς, όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και για την απουσία του Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής βρέθηκε στην εκπομπή «Pick and Roll» και μίλησε μεταξύ πολλών, για τον αείμνηστο Στέφαν Γέλοβατς, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ της ΑΕΚ:

Για το πόσο σημάδεψε την ΑΕΚ, το σοκ με τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς: «Για εμένα θα πω ότι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πεθάνει ένας συμπαίκτης μου. Δεν μπορώ να το δεχθώ. Μου λένε για δυσκολίες οι άλλες ομάδες, ότι έχουν απουσίες, κορονοϊό και γελάω. Τους λέω, ποιες απουσίες;

Εγώ έχασα τον συμπαίκτη μου. Ήμουν ο πιο κοντινός του, στην ομάδα. Τον βοηθούσα σε ότι ήθελε. Από εκείνο το συμβάν, λέω στα παιδιά να ζήσουν τη ζωή τους. Μιλάμε για έναν εφιάλτη. Μπροστά σου, καταρρέει ένα παιδί τόσο νέο. Μετά μένει φυτό και μετά πεθαίνει. Η μία όψη είναι που είχα πάθει τον τραυματισμό. Λέγαμε πάντα να έχουμε υγεία, αλλά ένιωθα πάντα άτρωτος. Με τον τραυματισμό μου, κατάλαβα και εκτίμησα το γιατί λέμε για υγεία. Τώρα φυσικά με αυτό που έγινε με τον Στέφαν, το κατάλαβα ακόμα περισσότερο».

Για τον Λαρεντζάκη: «Γενικά δεν θέλω να λέω ποιος φταίει. Από την πλευρά του αθλητή, νομίζω δεν πρέπει να απαντάμε, ότι και να γίνει. Στην καριέρα μας, έχουμε γνωρίσει άπειρες προκλήσεις. Δεν πρέπει να απαντάμε. Αυτή τη συμβουλή δίνω στους νέους παίκτες. Εγώ έχω μάθει να συγκεντρώνομαι και δεν ακούω τι γίνεται στο γήπεδο. Κάποιοι παίκτες αντιδρούν, επηρεάζονται. Εγώ μπαίνω στο γήπεδο και είμαι μόνο εγώ με τους αντιπάλους».

Για τον κορονοϊό και τον Ανγκόλα: «Δεν πρόλαβα να κάνω την τρίτη δόση του εμβολίου. Σήκωσα πυρετό τη μέρα που θα την έκανα. Δεν είχα θέμα αρχικά. Μετά όμως είχα θέμα κούρασης. Στην ΑΕΚ συνέβη και αυτό με τον Ανγκόλα, που έβγαλε μυοκαρδίτιδα. Στην ομάδα, κάνουμε εξετάσεις από μόνοι μας. Χωρίς να είναι αυτές οι εξετάσεις στο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ. Ευτυχώς εκεί είδαμε για το πρόβλημα του Ανγκόλα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν, αν δεν είχαμε κάνει εμείς αυτές τις εξετάσεις».

@Photo credits: Glomex

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα