ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Ντιάντε Μπόλντγουιν (vid)

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Ντιάντε Μπόλντγουιν (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Ντιάντε Μπόλντγουιν (vid)

bet365

Ο Ντιάντε Μπόλντγουιν είναι μια περίπτωση από την αγορά του εξωτερικού που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο Μάλκολμ Γκρίφιν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αγωνίστηκε για 9 λεπτά στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, ωστόσο αντιμετωπίζει ξανά ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, έχοντας όλες κι όλες δύο ολιγόλεπτες παρουσίες με τα ασπρόμαυρα το τελευταίο δίμηνο. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ρίχνουν ματιές στην αγορά, αναζητώντας τον πιθανό αντικαταστάτη του 30χρονου γκαρντ.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ είναι εκείνη του Ντιάντε Μπόλντγουιν. Πρόκειται για 27χρονο περιφερειακό με ύψος 1.85μ., ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας με τη φανέλα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ο Μπόλντγουιν καταγράφει φέτος 15.7 πόντους, 5 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 7 αγώνες, με την ομάδα του να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε οριστική λήψη απόφασης, ωστόσο ο Αμερικανός πλειμέικερ είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζονται.

Παλαιότερα έπαιξε ακόμη σε Βουλγαρία (Τσερνομόρετς), Φινλανδία (KTP και Σαλόν Βιλπάς), Πολωνία (Κοζάλιν) και Α2 κατηγορία Γερμανίας (Τούμπινγκεν).

@Photo credits: ABA-Liga.com
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα