Καστρίτης: «Τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν, πολλές φορές το δείχνουν με λάθος τρόπο»

Καστρίτης: «Τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν, πολλές φορές το δείχνουν με λάθος τρόπο»

Newsroom
Καστρίτης: «Τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν, πολλές φορές το δείχνουν με λάθος τρόπο»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα από τους παίκτες του αλλά και στην ισορροπία που πρέπει να βρει ο Άρης στα παιχνίδια του.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι ο αγώνας με τον Απόλλωνα είχε χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του. «Είναι εύκολο να καταλάβουμε τη σημασία που είχε ο αγώνας για μας και την προσέγγιση που θα έπρεπε να είχαμε. Χάσαμε στον προηγούμενο αγώνα γιατί δεν ήμασταν καλοί στην άμυνά μας και δεδομένου του ότι αυτό το στοιχείο μας χαρακτηρίζει. Το να αρχίζουμε από την άμυνά μας. Έτσι χτίσαμε το ρόστερ, αυτή είναι η βάση κάθε προπόνησης και θέλουμε να είναι σε κάθε κατοχή. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στη διάρκεια του πρώτου γύρου. Θεωρώ ότι πριν τη διακοπή και με εξαίρεση το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήμασταν σε καλό ρυθμό αλλά επηρεαστήκαμε από τις 35 ημέρες διακοπής. Έτσι, για μας αυτό το παιχνίδι ήταν ένας τελικός. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Είναι εδώ, θέλουν να κερδίζουν, πολλές φορές δεν το δείχνουν με τον πιο καλό τρόπο. Ωστόσο, κάναμε τη δουλειά μας και συνεχίζουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για την έλλειψη ισορροπίας που έχει η ομάδα του, το γεγονός ότι αλλάζει χαρακτήρα από παιχνίδι σε παιχνίδι καθώς στη Λάρισα ήταν ευάλωτη στην άμυνα και σήμερα (22/1) εκεί βασίστηκε για να κερδίσει. «Η ισορροπία είναι το βασικό ζητούμενο. Το επαναλαμβάνω ότι τελείωσε ο πρώτος γύρος ο οποίος δεν ήταν έτσι όπως τον είχαμε στο μυαλό μας. Κακά τα ψέματα, οι πολλές διακοπές δεν βοηθούν μια νέα και άπειρη ομάδα στο να βρει ισορροπία. Είχαμε τη μία όψη στη Λάρισα της όχι καλής άμυνας, είδαμε όμως ότι δεν αρκούσε η επίθεση. Σήμερα είδαμε την άλλη όψη του νομίσματος. Τα δώσαμε όλα στην άμυνα και δεν ήμασταν φρέσκοι στην επίθεση. Σημασία έχει ότι δείξαμε το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει, κάναμε μια πειστική νίκη κι αυτό λέει πολλά. Αυτή η συνταγή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα